Latest Movie :

Atam

Atam
http://bilgi-bedava.blogspot.com/2010/09/bilimin-acklayamadg-kesifler.html

MARDUK gezegeni (kıyamet senaryosu)




23 Aralık 2012'de tam 3600 yıl aradan sonra dünyaya yaklaşacak olan, eski uygarlıkların "Tanrıların Gezegeni" dediği Marduk dünyanın kimyasını değiştirecek. Dünyanın ekseninin değişmesiyle iklim felaketlerinin yaşanacağı iddia edilirken milyarlarca insanın bu felaketten dolayı yaşamını kaybedeceği belirtiliyor. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de olası tehlikeye karşı örgütlenen insanlar
Kapadokya, Edremit gibi merkezlerde kendilerine geleceğin yaşam alanlarını yaratmaya çalışan Mardukçular beklentinin bir kehanet olmadığını, bilimsel verilere dayandığını iddia ediyor.

Bu konu bir çok tartışma programlarında tartışıldı ve hala tam bır sonuc alınmıs degıldır.Bir başka kaynaktan alınan bilgiye gore ise 





KBUS HORTLADI
Marduk teorisi, Burak Eldem isimli eski çağ tarihi meraklısı bir bağımsız araştırmacının yazdığı '2012: Marduk'la Randevu' kitabıyla tekrar hortladı. Marduktan kaçış planı yapan, 700 civarında kişi Marduk cemaati denilebilecek bir grup oluşturdu.  




HEPSİ İYİ EĞİTİMLİ
İyi eğitimli kişilerden oluşan grup, sığınakların nereye yapılacağı, erzakların nasıl saklanacağı gibi konuları belirliyor. Grubun Türkiye ayağı ise, Konya, Nevşehir, Kırşehir, Antalya gibi yerlerde sığınak yapmaya başlamış bile.
  




Marduk nedir?
2012'de Dünya'ya yaklaşacağı iddia edilen Marduk gezegeni felaketi, aslında otoritelerce kesinleşmiş bir bilgi değil. Ancak 1984'te, 'kütlesi Dünya'dan çok daha büyük ve koyu kırmızı renk veren bir gökcisminin Pluton'un yörüngesi dolaylarından sisteme girmekte ve hızla yaklaşmakta olduğu NASA tarafından tespit edilmiş. 






3661 YILDA BİR
Teorilere göre, M.Ö. 3100 yılı civarında yaşayan Maya, Mısır, Sümer Harappa ve Minos gibi eski dünyanın uygarlıklarına ait kayıtlarda ortaya çıkan Marduk, 3661 yılda bir dünyaya yaklaşıyor. Ve her yaklaştığı dönemde doğal felaketleri beraberinde getiriyor.

'Marduk büyük felaketler getirecek'
Bİlkent Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı Bölümü Öğretim Görevlisi olan Halil Özmen, Marduk'tan korunmak için Antalya'ya sığınak yapanlardan. Özmen, Marduk geldiğinde olabilecek çok büyük doğa felaketleri ve bunlardan korunma yöntemlerini şöyle sıralıyor:
Dünya dönüşünün yavaşlaması veya durması:
Önlem: Eğer dev rüzgarlar (örneğin saatte 200 km üzerinde) fırtınalar, kasırgalar veya hortumlar olacaksa, belki bir yeraltı şehrine sığınmak çare olabilir. Örneğin İç Anadolu'da bulunan yeraltı şehirleri gibi.
Deniz sularının yükselmesi, tsunamiler, seller:
Önlem: Deniz seviyesinden yüksekte olmak. Yayla ya da dağ yamacında yaşamak.
Volkanik aktiviteler:
Önlem: Yanardağlardan uzakta olmak.
Depremler
Önlem: Güvenli deprem kuşaklarında bulunmak.
Kuraklıklar:
Önlem: Su kuyusu kazmak.
  
Share this article :

+ yorum + 2 yorum

Adsız
20 Ekim 2011 07:43

hadi ordan

Adsız
20 Mayıs 2012 09:15

seneryo büyük oluşum dahada büyük beklemek çare deyil.var olup yaşamak ....

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Hiç Bir Bilgi Gereksiz Değildir - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger Template